Seznam
Typ:
film
Žánr:
romantický, kriminální
Délka:
88 min
Země:
USA, 2007
Reklamní manažer Lewis Bond (hraje ho americký komik Wayne Brady) touží po opravdové lásce, a proto sestaví seznam předpokladů dokonalého muže. Chce konečně najít tu pravou, jenže život se řídí jinými pravidly a Lewis musí volit mezi rozumem a...

Popis

Reklamní manažer Lewis Bond (hraje ho americký komik Wayne Brady) touží po opravdové lásce, a proto sestaví seznam předpokladů dokonalého muže. Chce konečně najít tu pravou, jenže život se řídí jinými pravidly a Lewis musí volit mezi rozumem a srdcem.

Populární komik Wayne Brady představuje v této americké romantické komedii reklamního manažera Lewise Bonda, který přesně ví, co od ženy chce a stojí jen o skutečnou lásku. Rozhodne se proto, že sestaví seznam toho, co musí mít „dokonalý muž“, aby našel tu pravou. Jenže život se neřídí soupiskami a když si Lewis myslí, že ji konečně objevil, ukáže se, že tahle dívka (Sydney T. Poitierová) rozhodně není tak dokonalá, jak se domníval. Nezbývá mu tedy než se rozhodnout, zda poslechne hlas rozumu nebo srdce. Režii má Brandon Sonnier.