Vítejte na základní škole Geraldine Ferraro! Mezi učiteli se to hemží opilci, lenochy nebo psychotiky, děti se tu potulují bez dozoru a zoufalý zástupce ředitele Tom Willoman (Jason Biggs) se sotva drží na nohou. Když ale do školy přijíždí...

Popis

Vítejte na základní škole Geraldine Ferraro! Mezi učiteli se to hemží opilci, lenochy nebo psychotiky, děti se tu potulují bez dozoru a zoufalý zástupce ředitele Tom Willoman (Jason Biggs) se sotva drží na nohou. Když ale do školy přijíždí neskutečně přitažlivá okresní inspektorka Rebecca Seabrook (Eva Longoria Parker), aby ji s konečnou platností zavřela, společně s Tomem zosnují plán, jak znovu získat moc nad studenty a odstranit korupcí prolezlého ředitele Billingse (Rob Corddry).

Nezodpovězené otázky však zůstávají… Co tak hrozného mohlo Willomanova poznamenat natolik, že je z něj teď takový trouba? Lze považovat náboje z větrových bonbonů či boxerské zápasy za vhodné vyučovací prostředky? Kolik škody může nadělat banda zdivočelých druháků? Ve vedlejších rolích Zvláštní školy - ztřeštěné komedie o trampotách a nástrahách veřejného školství se představuje Monica Potter (Kauzy z Bostonu) a Will Sasso (Mad TV).