Ztraceni
Typ:
seriál
Žánr:
thriller, dobrodružný, drama, sci-fi, mystery, fantasy
Délka:
44 min
Motto:
není cesty zpět
Země:
USA, 2004
Příběhy o trosečnících, kteří hříčkou osudu ztroskotali a zůstali uvězněni na opuštěných ostrovech uprostřed oceánu, fascinují člověka již odedávna. Jistě, v dnešní době satelitů, kdy je možné zjistit, jak je někdo oblečený na jiném kontinentě,...

Popis


Příběhy o trosečnících, kteří hříčkou osudu ztroskotali a zůstali uvězněni na opuštěných ostrovech uprostřed oceánu, fascinují člověka již odedávna. Jistě, v dnešní době satelitů, kdy je možné zjistit, jak je někdo oblečený na jiném kontinentě, a kdy stačí zmáčknout pár tlačítek na telefonu a dovoláte se na druhý konec světa, se zdá něco takového téměř nemožné. Novodobým trosečníkům stačí jen naleznout úkryt a počkat tam na nejmoderněji vybavené záchranáře, kteří jim během několika málo hodiny poskytnou veškerou lékařskou péči, stravu a zprostředkují i kontakt s vyděšeným příbuzenstvem. Ne vždy ovšem všechno běží podle zaběhnutých pravidel a schémat.

Vítejte na ostrově kde není normální vůbec nic,kde se jisté důvody a důsledky vymykají jakýmkoliv pravidlům logického uvažování.Nikdy nevíš na koho se tady mnůžeš spolehnout a komu můžeš důvěřovat,budeš si přát aby ta noční můra skončila.