Zoop v Africe
Typ:
film
Žánr:
komedie, dobrodružný, drama, romantický
Délka:
85 min
Země:
Holandsko, 2005
Holandská dobrodružná komedie v režii Johana Nijenhuise představuje partu kamarádů, kteří vždycky drží pospolu a spojuje je láska k divokým zvířatům. Mike, Elise, Bastiaan, Bionda, Moes, Taffie, Sira a Aaron řadu měsíců tvrdě trénovali, aby se...

Popis

Holandská dobrodružná komedie v režii Johana Nijenhuise představuje partu kamarádů, kteří vždycky drží pospolu a spojuje je láska k divokým zvířatům. Mike, Elise, Bastiaan, Bionda, Moes, Taffie, Sira a Aaron řadu měsíců tvrdě trénovali, aby se mohli zúčastnit nového programu v národním parku v Jižní Africe.

A teď je to konečně tady. Po dlouhé cestě se parta setkává s pilotem, který je má v malém soukromém letounu dopravit k vytouženému cíli. Jenže při letu nad africkou savanou dojde k neštěstí a Mikovi, který se musí chopit kokpitu, se podaří přistát uprostřed džungle. Mobily tam nefungují a osmička přátel se nyní musí spolehnout jen na vlastní síly, naučit se tábořit v divočině a ubránit se nebezpečí, které na ně číhá na každém kroku. Ale získají také nové přátele - slona, opici a dvě žirafy - a zjistí, že to všechno vlastně asi nehoda nebyla.