Zloději a vyděrači
Typ:
film
Žánr:
komedie, akční, drama
Délka:
86 min
Motto:
Nejsou to špatné holky, jen mají své způsoby...
Země:
USA/Velká Británie, 2001
Minnie Driver (Dobrý Will Hunting) a Mary McCormack (Mystery, Aljaška) jsou hlavními hvězdami akční komedie, ve které se ze dvou přítelkyň stanou zcela náhodou zločinci. Vše začne naprosto nevině: londýnská zdravotní sestra Shannon (M....

Popis

Minnie Driver (Dobrý Will Hunting) a Mary McCormack (Mystery, Aljaška) jsou hlavními hvězdami akční komedie, ve které se ze dvou přítelkyň stanou zcela náhodou zločinci.

Vše začne naprosto nevině: londýnská zdravotní sestra Shannon (M. Driver) a americká herečka Frances (M. McCormack) uslyší na zapnuté vysílačce omylem komunikaci lupičů, kteří se právě nabourali do bankovního sejfu. To, že se jakousi náhodou dostaly na jejich vlnové délky, jim vnukne nápad. Co takhle urvat z cizího lupu svůj kořistnický díl? Navážou kontakt, předloží podmínky.

Lupiči se ale nechtějí vzdát ani pětníku a místo toho se usilovně snaží, aby nepohodlné štěnice zlikvidovali. Obě přítelkyně odpovídají typicky ženskou logikou: nepřestaneme, dokud nedostaneme své peníze. A navíc zvedáme částku! Zloději a vyděrači je komedie nabitá dobrými hláškami, vtipem a akcí. Nic lepšího na této straně zákona nenajdete!