Zbouchnutá
Typ:
film
Žánr:
komedie, drama, romantický
Délka:
129 min
Motto:
Stačí jeden úlet a končí legrace.
Země:
USA, 2007
V roce 2005 nám režisér Judd Apatow velmi zábavným způsobem předvedl, jak se cítí člověk, který je už 40 let panic (ve snímku 40 let panic). Tentokrát se vydal do opačných končin sexuálního vesmíru, když si vzal na mušku nešťastnici, která...

Popis

V roce 2005 nám režisér Judd Apatow velmi zábavným způsobem předvedl, jak se cítí člověk, který je už 40 let panic (ve snímku 40 let panic). Tentokrát se vydal do opačných končin sexuálního vesmíru, když si vzal na mušku nešťastnici, která nechtěně otěhotněla v den svého kariérního vzestupu, poté co se nechutně opilá vyspala s největším ubožákem, co se jí připletl do cesty. Pokud si myslíte, že na tomhle tématu opravdu není nic k smíchu, měli byste vědět, že Zbouchnutá je jedním z největších a nejpříjemnějších filmových překvapení roku 2007.

Alison Scott (Katherine Heigl, hvězda seriálu Chirurgové) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen - 40 let panic) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil.

Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko - společné dítě - natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra.

Výsledkem je inteligentní romantická komedie s řadou nezapomenutelných momentů, která vás provede od nechtěného početí až k očekávanému finále, u něhož si ti, co to už prožili, řeknou, že je Zbouchnutá na hollywoodský film až neskutečně pravdivá, a ti, co je to teprve čeká, si začnou podobně zábavnou devítiměsíční jízdu přát. "Zbouchnutá se odvíjí ve stejném duchu jako 40 let panic. Je to taky trochu necudný film s drsnějším humorem a dobrým srdcem," říká režisér Apatow. "Moje filmy jsou vpodstatě o tom, jak je těžké nechovat se v krizových chvílích jako pitomec a co proto člověk musí všechno udělat," dodává.