Žár mládí
Typ:
film
Žánr:
thriller, drama, mystery, tv film
Délka:
89 min
Rok:
2002
Novomanželé Matt a Jackie Lawrencovi jsou na vrcholu blaha, protože se jim podařilo získat New Yorku krásný nový byt za slušný nájem. Předchozími nájemníky byl také mladý pár, který nečekaně zmizel. Nadšení se však postupně mění ve strach,...

Popis

Novomanželé Matt a Jackie Lawrencovi jsou na vrcholu blaha, protože se jim podařilo získat New Yorku krásný nový byt za slušný nájem. Předchozími nájemníky byl také mladý pár, který nečekaně zmizel.

Nadšení se však postupně mění ve strach, když se jejich staří sousedé, kteří vůbec nevypadají na svůj věk, začnou příliš neodbytně zajímat o Jackiin zdravotní stav. Matt (Dean Cain) v tom počátku nevidí nic divného, ale u Jackie (Portia de Rossiová) se počáteční rozhořčení mění v strach poté, co najde tajemný zamčený pokoj a odhalí tajemství, skrývající se v „proteinových koktejlech“, které prý dodávají sousedům vitalitu a mládí.

Než se budete někam stěhovat, poohlédněte se nejprve, kdo bydlí vedle… Horor byl natočen podle stejnojmenného románu Brooks Stanwoodové, režii má Craig Baxley.