William & Kate
Typ:
film
Žánr:
drama, životopisný, romantický, tv film
Délka:
83 min
Země:
USA/Anglie, 2011
Pohádkový příběh syna následníka trůnu prince Williama a jeho lásky Kate Middleton. Neurozená kráska získala srdce svého prince už během studií na univerzitě. Ale než William požádal Kate během dovolené v Keni o ruku, musel nejsledovanější...

Popis

Pohádkový příběh syna následníka trůnu prince Williama a jeho lásky Kate Middleton. Neurozená kráska získala srdce svého prince už během studií na univerzitě. Ale než William požádal Kate během dovolené v Keni o ruku, musel nejsledovanější britský pár čelit tlakům společnosti, královské rodiny, projít si krizemi i usmiřováním.

Televizní film o vztahu britského prince Williama a jeho snoubenky Kate Middletonové začíná v době, kdy se seznámili na nejstarší a nejprestižnější skotské univerzitě ve St. Andrews. Vypráví o tom, jak se rodilo jejich přátelství a během let se měnilo v lásku. Vypráví o těžkostech, kterými musel romantický vztah projít, o nezdarech, které musel zvládnout, námluvách, komplikovaných sociálními tlaky, o tom, proč královská rodina nakonec Kate přijala, i když nemá šlechtický původ, o zásnubách i o tom, jak se mladá žena vyrovnává s celosvětovou pozorností médií. Nechybí ani pohled do zákulisí ostře sledovaných příprav královské svatby.