Wicked Science
Typ:
seriál
Žánr:
thriller, komedie, drama, sci-fi, fantasy
Délka:
30 min
Rok:
2004
Toby Johnson je chlapec, který by měl ze všeho nejraděj klidný a pokojný život bez konflitků. Elizabeth Hawke je jeho přesný opak. Vše by dělala podle sebe. Nikoho ve škole nemá ráda a nikdo ve škole nemá rád ji. Jednoho dne tyto dva zasáhne luk...

Popis

Toby Johnson je chlapec, který by měl ze všeho nejraděj klidný a pokojný život bez konflitků. Elizabeth Hawke je jeho přesný opak. Vše by dělala podle sebe. Nikoho ve škole nemá ráda a nikdo ve škole nemá rád ji. Jednoho dne tyto dva zasáhne luk vyjímečných událostí, které změní vše.

Konec konců, oba se stali vedeckými génii a teď mají velkou šanci své schopnosti znásobit. To je pro patnáctileté mimořádně těžké, vypořádat se se svým darem..

Toby dokáže vytvořit feromóny , které každého muže udělají pro ženu neodolatelným. Nebo umožnit komukoliv hrát na kytaru jako Jimi Hendrix. Ale stále neví, co si s takovými možnostmi počít nebo jak je využívat.

To však neplatí pro Elizabeth, která nový dar využívá, téměř výlučně pro sebe a pro vlastní cíle. Jen Toby ji dokáže udržet na úzdě. Jeden z nich však musí zvítězit. Kdo to bude?