Wendy Wu (Brenda Song) je normální teenagerka. V posledních pár dnech se jí začínají dít nevysvětlitelné věci, např. bouchne do stolu a drahocenná váza se málem rozbije, kdyby tam neodkopla krabici. Wendy se chce také stát královnou školy. Ale...

Popis

Wendy Wu (Brenda Song) je normální teenagerka. V posledních pár dnech se jí začínají dít nevysvětlitelné věci, např. bouchne do stolu a drahocenná váza se málem rozbije, kdyby tam neodkopla krabici. Wendy se chce také stát královnou školy. Ale znenadání se objeví mnich, který má splnit své poslání a naučit Wendy bojovému umění Kung-Fu, aby ve velké bitvě přemohla zlo.

Wen se všem těmto trikům naučí a stává se tak bojovnicí Jin. Wen pak ale zjistí, že kdy má bojovat se zlem, se uskutečňuje velký ples, kde mají Wen korunovat na královnu školy. Wen se naštve a pak se připravuje na oslavu. Přijde za ní její babička a řekne jí, že Shan odešel do bitvy sám. Wen se nakonec rozhodne, že Shanovi pomůže a koruny královny školy se vzdá. Shanovi zachrání život, v tom případě smí Shan zůstat s Wendy. Bojovnice Jin (Wendy) nakonec zvítězí a svět je zachráněn.