Fiona Walliceová je psychoterapeutka, která nemá se svými pacienty skoro žádnou trpělivost. Už ji nebaví poslouchat o problémech ostatních dlouhých padesát minut, a tak vymyslí novou léčebnou metodu: tříminutový video chat. I přesto jsou však...

Popis

Fiona Walliceová je psychoterapeutka, která nemá se svými pacienty skoro žádnou trpělivost. Už ji nebaví poslouchat o problémech ostatních dlouhých padesát minut, a tak vymyslí novou léčebnou metodu: tříminutový video chat. I přesto jsou však pro ni sezení příliš náročná. Pokud by to byla vaše terapeutka, měli byste problém. Držitelka ceny Emmy Lisa Kudrowová spoluvytvořila a produkovala tuto výjimečnou terapeutickou parodii, v níž hraje hlavní roli. Seriál, který měl být původně šířen pouze po internetu prostřednictvím krátkých "webizod", disponuje hvězdným obsazením a všichni herci, včetně Kudrowové, předvádějí fantastickou improvizaci s úžasně vtipnými výsledky.

V první řadě seriálu Fiona spouští svou tříminutovou internetovou terapii a nemilosrdně využívá své pacienty k tomu, aby vybudovala a maximálně podpořila svou značku. Sledujte, jak zvládá sezení s jasnovidkou, jež přišla o své schopnosti, objevuje překvapivé tajemství o svém manželovi a dostává košem od vlastní matky, která jí odmítne poskytnout finanční injekci.

Ve druhé řadě Fiona i nadále uděluje pochybné rady svým klientům, včetně Conana O'Briena. Fionin manžel Kip pokračuje v kandidatuře do Kongresu, přičemž hledá podporu u vedoucího své kampaně Bena a na táboře sexuální re-orientace. Kipova bývalá láska vyhrožuje Fioně; béčková herečka chce ztvárnit Fionu ve filmové adaptaci její knihy; Fionina matka Patsy způsobí chaos v psychiatrickém centru, kde podstupuje léčbu; Gině se dostane podpory od Austina a Fiona se vypořádá s posedlým stalkerem tím, že mu dohodí svou sestru.

Ve třetí řadě se Fiona vyrovnává s novou realitou svého života - její politicky zdiskreditovaný manžel Kip utekl s manažerkou kampaně; její matka rozjela konkurenční byznys s názvem "Terapie na internetu" a přetáhla k sobě Fionina asistenta Jeroma; romantické přátelství s mediálním magnátem Austenem se ocitlo v troskách poté, co zplodil syna s promiskuitní Ginou; je vyšetřována kvůli finančním nesrovnalostem v kampani a její nepublikovaný rukopis byl bez jejího souhlasu převeden do muzikálové podoby a hraje se na Broadwayi! A přitom všem stále poskytuje své "terapeutické" služby klientům, kteří zavítali na její stránky.

Ve čtvrté řadě seriálu jako hosté účinkují Billy Crystal, Jesse Tyler Ferguson, Allison Janneyová, Gwyneth Paltrowová, Lauren Grahamová, Matthew Perry a další, kteří společně s Lisou Kudrowovou předvádí improvizované výstupy, jejichž výsledkem je velice zábavná podívaná.