Waterloo po česku
Typ:
film
Žánr:
komedie
Délka:
95 min
Motto:
Komediální příběhy z manželského života v hlavní roli Jiří Krampol.
Země:
Česká Republika, 2002
Francouzská trojkombinace o tom, jak skončí podnikatel workoholik, jenž zanedbává svoji mladou ženu, která se přes nalezeného psíka seznámí s přitažlivým veterinářem, jenž sice není tak zazobaný, ale ... SVATOZÁŘ - povídka situovaná do...

Popis

Francouzská trojkombinace o tom, jak skončí podnikatel workoholik, jenž zanedbává svoji mladou ženu, která se přes nalezeného psíka seznámí s přitažlivým veterinářem, jenž sice není tak zazobaný, ale ...

SVATOZÁŘ - povídka situovaná do ordinace ušního lékaře, kaleidoskop směšných i smutných situací staršího muže pacienta, jehož terorizuje žena lítice a v paralelním plánu "love story" chápavého ušaře a zdravotní sestry.

SÓLO NA BICÍ - psychologicky laděná story se sarkastickými prvky o dvojici, jejíž šeď a nuda naruší jedné noci na chalupě před policií prchající zločinec, který oba drží jako rukojmí.

OSTROV LÁSKY - dva muži a jedna žena na dovolené u moře - za hranicemi všedních dnů. V jejich příběhu se ocitáme nejen na slunném jihu, ale i ve složitých zákoutí lidské duše.

WATERLOO PO ČESKU - o tom, jak úředníček (památkář) se převtělí do slavného napoleonského maršála Grouchyho.