V hororu Vzkříšení démona Olivia Wilde ukáže, že není nic děsivějšího, než kráska a zvíře v jedné osobě. Při vědeckém experimentu vstane z mrtvých a ze zapovězeného území si v sobě přinese kus samotného pekla a ničím neředěné zlo. Vzkříšení...

Popis

V hororu Vzkříšení démona Olivia Wilde ukáže, že není nic děsivějšího, než kráska a zvíře v jedné osobě. Při vědeckém experimentu vstane z mrtvých a ze zapovězeného území si v sobě přinese kus samotného pekla a ničím neředěné zlo. Vzkříšení démona vzniklo v produkci osvědčených hororových tvůrců z Blumhouse Productions, kteří do kin přinesli Paranormal Activity, Sinister, Očistu nebo Insidious.

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle. „Nemáte tušení, co jste provedli,“ řekne Olivia Wilde v hlavní roli po svém vzkříšení. Spolu s ní totiž obživlo i zlo a dál už bude promlouvat jen jeho hněv.

Základní zápletka připomíná thriller z roku 1990 „Hráči se smrtí“, jehož hrdinové se snažili zjistit, co je na druhé straně. Olivia Wilde tam v roce 2015 našla hrůzu a její teror přinesla s sebou zpět mezi živé.

Olivia Wilde se proslavila jako „třináctka“ v seriálu Dr. House, hrála ve filmech Tron: Legacy, Kovbojové a vetřelci nebo Rivalové. Pravidelně se umisťuje v různých žebříčcích „nejvíce sexy“ žen planety, v podobné anketě časopisu Maxim se jednou umístila i na prvním místě.