Detektivní případy s majorem Bohuslavem, ztělesněným Janem Kanyzou, bezpochyby přitahují diváky. První díl, jenž získal hlavní cenu za nejlepší detektivní příběh v televizní soutěži Dýmka Sherlocka Holmese, napsal Viktorín Šulc a shlédlo ho v...

Popis

Detektivní případy s majorem Bohuslavem, ztělesněným Janem Kanyzou, bezpochyby přitahují diváky. První díl, jenž získal hlavní cenu za nejlepší detektivní příběh v televizní soutěži Dýmka Sherlocka Holmese, napsal Viktorín Šulc a shlédlo ho v repríze přes milion a půl diváků. Druhý díl cyklu Vražda kočky domácí od Karla Štorkána řešil vraždu mladičké ambiciózní studentky a divácký ohlas zde ještě vzrostl až na počet téměř dvou milionů.

Ve třetím díle cyklu Všichni musí zemřít, který uvidíte v premiéře, vystupují opět spolu - stejně jako v díle prvním - populární a skvělí herci Jan Kanyza a Vilma Cibulková, jež řeší nejen kriminální, ale i své osobní a citové problémy. K těmto dvěma sympatickým detektivům nově přibude Martin Stropnický v roli podplukovníka, tedy Kanyzova přímého nadřízeného, který se tak začlení i do dalších plánovaných dílů.