Vražda v mém domě
Typ:
film
Žánr:
thriller, tv film
Délka:
93 min
Země:
Kanada, 2006
Ve svém domě je zavražděn Garrett Whitman, od kterého právě odešla milenka. O dva roky později: Lauren Kesslerová se s otcem přestěhuje do nového domu ve Philadelphii. Lauren píše knížky pro děti a její otec Stan Douglas je právník v důchodu,...

Popis

Ve svém domě je zavražděn Garrett Whitman, od kterého právě odešla milenka.

O dva roky později: Lauren Kesslerová se s otcem přestěhuje do nového domu ve Philadelphii. Lauren píše knížky pro děti a její otec Stan Douglas je právník v důchodu, který v novém působišti nastupuje jako učitel.

Lauren stěhuje věci z dodávky, soused Brian Ellis se s ní seznámí a pomáhá jí. Navrhne, ať s ním chodí ráno běhat. Večer si Brian najde na internetu informace o Lauren. Později k němu přijde mladá žena – je to ale jen halucinace. Chce vědět, zda Brian udělá nové sousedce totéž co jí.

Brian také učí na fakultě, tak vezme ráno Laurenina otce do školy. Lauren měla dceru, která zemřela při autohavárii. Ze ztráty se zhroutila a s manželem se rozvedli. Sousedka Claire jí poví, že v domě pro hosty byl zavražděn psychiatr Garrett Whitman. Zabila ho manželka Amanda, která je ve vězení. Lauren je v šoku.

Ráno jde Lauren s Brianem běhat. Zmíní se, že už ví o vraždě v domě a že se její otec o případ zajímá. Lauren a Brian si skvěle rozumí. Večer se Brianovi zdá, jak si povídá s bývalou manželkou. To on zabil Garretta, protože ho s ním podváděla.

Stan Douglas chce mluvit se sestrou obviněné ženy. Vypoví, že její sestra Amanda kdysi napadla ze žárlivosti přítele, a tak se musela léčit u psychiatra. Našla si Garretta, pomohl jí a pak se vzali. Věří, že je Amanda nevinná. Vraždou ublížila dceři Sydney, kterou nade vše miluje.

Večer jdou Brian s Lauren na večeři. Lauren vypráví o své dceři a Brian o bývalé manželce Roxanne. Měla problémy a brala silné léky na spaní. Když se jednou vrátil domů, našel ji mrtvou, předávkovala se a utopila ve vaně. Ve skutečnosti jí však nasypal léky do kávy a pak ji utopil. Připijí si na nový začátek. Při rozloučení se políbí a Lauren je šťastná…