Vražda u jezera
Typ:
film
Žánr:
thriller, akční, drama, kriminální, tv film
Délka:
104 min
Země:
Německo, 2002
Hlavní postavou je pohledná brunetka Johanna, která se po skončení ročního studijního pobytu v turínské automobilové továrně vrací domů, do domu svého otce. Doma ji čeká velká kytice se vzkazem "Konečně jsi zpátky". Setká se tu se svou...

Popis

Hlavní postavou je pohledná brunetka Johanna, která se po skončení ročního studijního pobytu v turínské automobilové továrně vrací domů, do domu svého otce. Doma ji čeká velká kytice se vzkazem "Konečně jsi zpátky".

Setká se tu se svou nejlepší kamarádkou Jasmin a společně se vydají na setkání se skupinou kamarádů, kteří společně s nimi vyrůstali na březích jezera. Ukáže se, že každý z nich dostal vzkaz, který se velmi podobal tomu, jaký našla Johanna. Pustí to však z hlavy a užívají si mejdan plný tance, pití a nevázaného flirtování.

Netuší, že je sleduje někdo, komu se vybavuje jiný podobný večer před mnoha lety v minulosti. A pak náhle začnou mladí lidé umírat. První obětí se stane Jasmin a Johanna se pustí do pátrání. V poklidných vodách jezera postupně končí další její kamarádi a jak se zdá, všichni mají jedno společné, dávné tajemství pohřbené v hlubokých vodách jezera.