V roce 1959 čelí dva muži velkému zvratu ve svém životě: jeden z nich se ve Washingtonu D.C. připravuje oznámit prezidentskou kandidaturu, zatímco druhý se na americké ambasádě v Moskvě zříká svého amerického občanství. Dvě zdánlivě nesouvisející...

Popis

V roce 1959 čelí dva muži velkému zvratu ve svém životě: jeden z nich se ve Washingtonu D.C. připravuje oznámit prezidentskou kandidaturu, zatímco druhý se na americké ambasádě v Moskvě zříká svého amerického občanství. Dvě zdánlivě nesouvisející události ale nakonec vedou k osudnému momentu, který změnil běh dějin. Drama nazvané Vražda prezidenta Kennedyho produkovala společnost Scott Free Productions a vzniklo na základě bestselleru Billa O'Reillyho a Martina Dugarda. Chronicky je rekonstruována jedna z nejvíce šokujících událostí v americké historii: zastřelení prezidenta Johna F. Kennedyho atentátníkem Leem Harveyem Oswaldem.

V dramatu hrají Rob Lowe (prezident Kennedy), Will Rothhaar (Lee Harvey Oswald) spolu s Michelle Trachtenberg (Marina Oswald) a Ginnifer Goodwin (Jacqueline Kennedy). Vražda prezidenta Kennedyho mapuje vzestupy i pády obou mužů a dva vztahy, které nakonec vyvrcholí ne jednou ale dvěma vraždami, jež šokovaly nejen Spojené státy.