Vídeňská krev
Typ:
seriál
Žánr:
thriller, historický, drama, kriminální
Délka:
90 min
Země:
USA/Anglie/Západní Německo, 2022
Vídeň 20. století: semeniště filozofie, vědy a umění, kde se střetává střet kultur a idejí ve velkolepých městských kavárnách a operních domech. Max Liebermann je skvělý mladý student angličtiny slavného psychoanalytika Sigmunda Freuda. Když se...

Popis

Vídeň 20. století: semeniště filozofie, vědy a umění, kde se střetává střet kultur a idejí ve velkolepých městských kavárnách a operních domech. Max Liebermann je skvělý mladý student angličtiny slavného psychoanalytika Sigmunda Freuda. Když se Max dostane do kontaktu s Oskarem Rheinhardtem, detektivem inspektorem, který se potýká s podivným případem, souhlasí, že mu pomůže vyšetřit sérii neobvyklých a znepokojivých vražd.

Epizoda Smrtící přijímání 14.12.2022 Po objevu mladé švadleny zavražděné v luxusním vídeňském módním domě Max a Oskar vycítí, že glamour průmysl skrývá temné a zlověstné pravdy.

Epizoda Bůh stínů 21.12.2022 Když je zkušený voják mučen pomstychtivými duchy, hledání vysvětlení Maxe a Oskara je zavede přes nejhonosnější vídeňské domy až do jejích nejtemnějších opiových doupat.

Epizoda Smrt je nyní vítaným hostem 28.12.2022 Max a Oskar loví muže s fanatickou oddaností a nebezpečnými posedlostmi poté, co na premiéře němého filmu udeřila tragédie.