Hlavní hrdinkou erotického příběhu je ctižádostivá mladá americká spisovatelka Elena, která přijíždí na zkušenou do Paříže. Zpočátku snila o tom, že bude slavnou spisovatelkou seriózní literatury, jenže to se pochopitelně nestane přes noc. A do...

Popis

Hlavní hrdinkou erotického příběhu je ctižádostivá mladá americká spisovatelka Elena, která přijíždí na zkušenou do Paříže. Zpočátku snila o tom, že bude slavnou spisovatelkou seriózní literatury, jenže to se pochopitelně nestane přes noc. A do té doby je třeba také něco jíst a někde spát. A to všechno stojí peníze.

Když ji tedy bohatý a neobyčejně pohledný francouzský romanopisec nabídne zajímavou sumu za sérii erotických příběhů, nezbývá jí než nabídku přijmout. Velmi brzy však zjistí, že je velmi obtížné psát o smyslných rozkoších a erotických hrátkách, když člověk nemá žádné zkušenosti.

Nezbývá jí tedy nic jiného než se jednoho dne vydat do ulic a hledat nejen inspiraci, ale také praktické zkušenosti. Její výuka vede přes mnoho jednotlivců i párů, a také různých situací, od prosté nahoty, přes erotická dobrodružství až k netradičním sexuálním praktikám.