V seriálu Velmi křehké vztahy se diváci setkají se svými oblíbenými herci, nebudou chybět Viktor Limr, Zdeňka Žádníková-Volencová, Miroslav Mejzlík, Saša Rašilov,Rostislav Novák, Alice Bendová, Dan Bambas, Jan Zadražil, Martin Zounar, Hana...

Popis

V seriálu Velmi křehké vztahy se diváci setkají se svými oblíbenými herci, nebudou chybět Viktor Limr, Zdeňka Žádníková-Volencová, Miroslav Mejzlík, Saša Rašilov,Rostislav Novák, Alice Bendová, Dan Bambas, Jan Zadražil, Martin Zounar, Hana Holišová, Laďka Něrgešová, Daniela Bambasová, Petr Meissel a mnozí další.

Nové osudy a příběhy hrdinů se budou odehrávat na pozadí nemocnice, ve které hlavní hrdinové pracují. Další zápletky a postavy budou zárukou napínavého děje, utkaného z jemného přediva mezilidských vztahů. Televize Prima tak plní svůj slib, že udělá všechno pro to, aby televizní diváci o své oblíbené herce a pravidelnou dávku emocí nepřišli.

Hlavní postavou seriálu Velmi křehké vztahy je charismatický MUDr. Lukáš Kratochvíl (Viktor Limr). Je to skvělý neurochirurg a velký milovník žen. Právě se rozešel se svou milenkou Andreou Rubešovou, protože nechtěl rozvrátit svou rodinu a ztratit syna. Ale na hih Silvestra potká Ivanku Sýkorovou... Jak vyřeší svůj vztah k trojici žen? A co se bude dít v nemocnici, kterou vede doktor Wagner a inženýr Krátký? Co odhalí finanční kontrola v čele s Hynkem Skálou?

Vedle příběhů z nemocnice se mohou diváci těšit i na další osudy Andrey a rodiny Rubešových. Je skutečně Ilonka dědičkou velkého jmění po tetě Kateřině? Vyjde Simoně její plán a dočká se vysněného bohatství? Vnese do situace jasno právník Petr Černý? A jak dopadne jeho vztah se sestřičkou Annou?

Jednoduché to nebude mít ani Hynek Skála a jeho syn Honza. Od té doby, co se ve firmě objevila Dagmar Lacinová, zamíchala životy obou hrdinů. Oba řeší složité situace, Hynek s Haničkou, se kterou čeká druhé dítě a Honza svou samotu. Unese Hynek Haniččiny špatné nálady? A najde Honza tu pravou?