Věk na lásku
Typ:
film
Žánr:
komedie, romantický
Délka:
125 min
Země:
Itálie, 2011
Film má vskutku hvězdné obsazení v čele s Monicou Bellucci a Robertem De Nirem a vypráví sexy romantický příběh ve třech kapitolách, které popisují tři různé historické epochy.Příběh Youth (Mládí) vypráví příběh Roberta, mladého ambiciózního...

Popis

Film má vskutku hvězdné obsazení v čele s Monicou Bellucci a Robertem De Nirem a vypráví sexy romantický příběh ve třech kapitolách, které popisují tři různé historické epochy.

Příběh Youth (Mládí) vypráví příběh Roberta, mladého ambiciózního právníka, který je zasnouben se Sárou a má pocit, že je jeho život jasně naplánován. Když však přijede za prací do malého toskánského městečka, vzplane k úžasné a provokativní Micol...

Příběh Maturity (Dospělost) je pohledem do života úspěšného televizního moderátora Fabia, který je již pětadvacet let věrným manželem. Jeho kroky však zkříží zajímavá Eliana, žena, která není tím, kým by se na první pohled mohla zdát.

Posledním příběhem je The Age of Reason (Věk rozumu) a vypráví o americkém profesorovi historie, který od svého rozvodu žije v Římě. Jeho poklidný život má nabourat živelná Viola. Mezi tím se ulicemi Říma prohání Amor zosobněný v postavě taxikáře.