Tři duchové navštíví lehkovážnou, nezaměstnanou svobodnou matku Cindy (Taryn Manning), které dají příležitost napravit její sobecké manýry a zabránit sociálce, aby jí sebrala zanedbané děti. Sebestředná, nezaměstnaná stará dobrá Cindy a přivádí...

Popis

Tři duchové navštíví lehkovážnou, nezaměstnanou svobodnou matku Cindy (Taryn Manning), které dají příležitost napravit její sobecké manýry a zabránit sociálce, aby jí sebrala zanedbané děti.

Sebestředná, nezaměstnaná stará dobrá Cindy a přivádí na svět děti s různými muži už od doby, kdy za sebou ještě tahala kačera. Nemá v úmyslu si najít práci nebo zůstat věrná ve vztahu. Když bylo Cindy pouhých osm let, její otec Ross od ní na Štědrý den odešel a zdá se, že jde Cindy v jeho šlépějích - místo toho, aby své děti vychovávala pomocí správných hodnot, zajímá se o skupování losů a bere ohledy jen sama na sebe. A tak není divu, že má teď díky své bezohlednosti a nevázanosti o své děti přijít. Když se však objeví tři nepravděpodobní duchové, kteří mají Cindy upozornit na chyby, jež svým zavrženíhodným chováním napáchala, žena si začne uvědomovat, že by se raději měla napravit dříve než.