Charlotta je atraktivní, sexy a sympatická americká vysokoškolačka, která se stává objektem zájmu upíra, který potřebuje její čistou panenskou krev, aby od sebe odvrátil hrozbu věčného hrobu. Využívá všech svých schopností, aby ji svedl. Nejen...

Popis

Charlotta je atraktivní, sexy a sympatická americká vysokoškolačka, která se stává objektem zájmu upíra, který potřebuje její čistou panenskou krev, aby od sebe odvrátil hrozbu věčného hrobu. Využívá všech svých schopností, aby ji svedl. Nejen sladkých řečí, ale také magických dárků.

Mezi prvními je Ankh, starý egyptský talisman, pod jehož vlivem se v ní začínají probouzet touhy, které do té doby držela hluboko v podvědomí. Jak se postupně stále víc a víc dostává do područí upíra a jeho tělesné rozkoše, stává se její jedinou nadějí na záchranu duše pouto, které ji pojí s přítelem Chrisem.

Ten ji věrně miluje, ale je nejen její láskou, ale také věrným přítelem. Právě jemu slíbila, že mu na svých osmnáctých narozeninách věnuje své panenství a přestože do onoho dne už chybí pouze tři dny, situace je vážná a Chris se bude muset s upírem střetnout tváří v tvář.