Sympatická Claudia Broglia žije se svou velkou italskou rodinou a je od přírody rozená smolařka. Je jí zcela ovládána a to má bohužel nepříznivý vliv nejen na její pokusy začít nový samostatný život ve vlastním bytě, ale také na její známosti....

Popis

Sympatická Claudia Broglia žije se svou velkou italskou rodinou a je od přírody rozená smolařka. Je jí zcela ovládána a to má bohužel nepříznivý vliv nejen na její pokusy začít nový samostatný život ve vlastním bytě, ale také na její známosti. Její smůla, zdá se, vyvrcholí na svatbě její sestry Gianny, kde se má postarat o svatební dary. Jedním z nejpodivnějších darů je totiž tajemná láhev od tetičky Rosy z Kalabrie, která údajně obsahuje kouzelnou vodu.

Kdo se jí dotkne, tomu se vyplní jeho momentální přání. A přesně to se stane Claudii, ovšem určitě ne tak, jak by si přála. Claudia totiž láhev rozbije a to přesně v momentu, kdy se na parkovišti dostane do hádky o parkovací místo s arogantním ješitným boháčem, který se jmenuje Benno Jacobitz.

Naštvaně vykřikne "kéž byste byl v mé kůži!" a vzápětí zjistí, že se ocitla v jeho těle, zatímco on se ocitl uvězněn v těle jejím. Od té chvíle jsou nuceni žít životem toho druhého a pro Claudii je to bezpochyby změna mnohem příjemnější než pro Benna. Je náhle bohatá, je šéfkou velkého nakladatelství a má velký dům plný zaměstnanců. Podaří se jí zachránit jednu pro Benna velmi důležitou autorskou smlouvu a její zaměstnanci žasnou nad změnou chování svého jindy tak nesnesitelného zaměstnavatele. Jedinou potíží je pro ni Bennova přítelkyně Esther, kterou si jen s námahou drží od těla. Ovšem stejný problém má Benno s jejím bývalým přítelem Liviem, který je nadšený novou sebedůvěrou, kterou Claudie náhle srší a chtěl by ji získat zpět.

Ačkoli si každý z nich v cizím těle vyzkouší nové pocity a naučí se chápat toho druhého, je jasné, že co nejdříve bude muset pomoci tetička Rose. Její rada jak situaci vrátit do normálního stavu však není příliš povzbudivá. Jediným řešením jak zlomit sílu kouzla je totiž sex. Kupodivu se zdá, že výměna těl napomohla i k dalším změnám a tak to vypadá, že Claudie a Benno toho budou mít do budoucna společného mnohem víc než jen těla.