Americký thriller o právničce, která vydává zachránit svou sestru unesenou novodobými piráty.Beth Emerson je úspěšná právnička z Denveru, která letí na jeden z karibských ostrovů, aby se zúčastnila svatby své sestry Megan, kterou nikdy neměla moc...

Popis

Americký thriller o právničce, která vydává zachránit svou sestru unesenou novodobými piráty.Beth Emerson je úspěšná právnička z Denveru, která letí na jeden z karibských ostrovů, aby se zúčastnila svatby své sestry Megan, kterou nikdy neměla moc ráda. Zatímco ona si musela v životě všechno vybojovat tvrdou prací, Megan se vždycky dařilo proplouvat životem bez námahy díky její schopnosti omotat si kolem prstu každého muže, počínaje jejich otcem. Megan a její snoubenec Jack pozvou Beth na Jackovu jachtu, na víkendovou plavbu podél pobřeží. Sotva však vyplují, začnou se obě ženy hádat a nakonec Jack požádá Beth, aby odešla a pak požádá jednu z blízko plujících lodí, zda by ji nedopravila na břeh.

Jenže první loď, která zareaguje na jeho žádost a přirazí k boku jeho jachty patří bandě všehoschopných novodobých pirátů vedených brutálním Renarda. Ten pobije posádku, zavraždí Jacka, unese Megan a nakonec loď vyloupí a potopí. Beth se jako zázrakem podaří přežít a na břeh se dostane s pomocí mrzoutského opilce, osamělého mořského vlka Matta Palina, který ji zachrání z moře. Okamžitě se obrátí na policii, ale když je jasné, že od té se jí dostane pramalé pomoci, rozhodne se zachránit sestru sama. Obrátí se na Matta, který nejen že zná zdejší vody jako své boty, ale navíc byl kdysi jedním z Renardových pirátů. Nepříliš ochotně Matt souhlasí a zavede ji do tajné skrýše, kde se pirát, pašerák a vrah Renard snaží Megan, která se mu velmi zalíbila, okouzlit a získat. Jeho pokusy však překazí Matt a Beth, kteří se Megan pokusí s nasazením života zachránit.

Americký televizní thriller vznikl v roce 1999, kdy ho natočil režisér Rob Hedden (Pátek třináctého 8, Únos, Útok vetřelců) podle scénáře Davida Chisholma. V hlavních rolích se objeví Joely Fisher (sestra slavné herečky a spisovatelky Carrie Fisherové, objevila se ve filmech Princezna, Maska nebo Inspektor Gadget) jako Beth Emerson a Charlotte Ross (Láska a pětačtyřicítka, Pád do tmy) jako Megan Emerson. V dalších rolích se představí Robert Knepper (Rukojmí, Mutant 3, Mladé pušky 2) jako Renard, David Beecroft (Hranice, Creepshow 2) jako Matt Palin, Kerry Corcoran (8MM) jako Jack, Steve DuMouchel (Marvinův pokoj, Zóna úniku) jako Marley, Renny Roker (Joey, Vražda Versaceho) jako poručík Galey, Resat Revan-Djat jako Max, Dean Mumford jako Harrison a další.