Americký komediální seriál z pera scenáristky Diablo Codyové, držitelky Oscara za scénář k filmu Juno, představuje Toni Colletteovou v roli umělkyně Tary Gregsonové, která trpí disociační poruchou identity. Když je ve stresu, proměňuje se ve tři...

Popis

Americký komediální seriál z pera scenáristky Diablo Codyové, držitelky Oscara za scénář k filmu Juno, představuje Toni Colletteovou v roli umělkyně Tary Gregsonové, která trpí disociační poruchou identity. Když je ve stresu, proměňuje se ve tři jiné osobnosti. Naštěstí jsou jí oporou trpělivý manžel Max i dospívající dcera a syn.

Americký komediální seriál představuje Toni Colletteovou v roli matky a manželky Tary Gregsonové, která trpí disociační poruchou identity. Znamená to, že když je ve stresu, proměňuje se v jiné osobnosti. Tara, která se živí nástěnnými malbami, se rozhodne, že přeruší léčbu, aby odhalila skutečnou příčinu své poruchy, takže alternativní osobnosti se objevují zcela nečekaně: nevázaná, popudlivá a flirtující puberťačka „T“, staromódní žena v domácnosti „Alice“ a hlučný vietnamský veterán „Buck“, který rád popíjí pivo. Taře naštěstí skýtá oporu její klidný a vyrovnaný manžel Max (John Corbett), a také dospívající dcera Kate (Brie Larsonová), která ovšem má i své problémy, a dobrosrdečný syn Marshall (Keir Gilchris), jenž je gay. Zato její sestra Charmaine (Rosemarie DeWittová) o Tařině poruše často pochybuje.