Svůdný sexy podvodník Brandon Keyes opije Danu Andersovou, majitelku malého baru, a okrade ji o životní úspory šedesát tisíc dolarů,. Protože žena nemůže krádež oznámit na policii, najme si soukromého detektiva Justina Gibbonse, aby Keyese našel...

Popis

Svůdný sexy podvodník Brandon Keyes opije Danu Andersovou, majitelku malého baru, a okrade ji o životní úspory šedesát tisíc dolarů,. Protože žena nemůže krádež oznámit na policii, najme si soukromého detektiva Justina Gibbonse, aby Keyese našel a dostal její peníze zpět. Navrhne mu, aby při pátrání spolupracoval s Tess, obchodní vedoucí jejího podniku. Ta má totiž neobvyklou schopnost poznat minulost kohokoliv, stačí aby vzala do rukou nějakou jeho věc. Brandon, který pokračuje v okrádání svých pečlivě vybraných známostí, cítí, že mu pomalu začíná být půda horká pod nohama a rozhodne se opustit zemi. Musí se však obrátit na mafii, aby získal falešný pas.

Zatímco čeká, ukryje se v bytě Sherrie, jedné z Daniných číšnic, která si přivydělává jako striptérka. Justin a Tess se pokusí Sherrie vyslechnout, ta však zpočátku popírá, že by o Brandonovi Keyesovi cokoli věděla nebo ho vůbec znala. Jenže Tess s pomocí své neobvyklé schopnosti a odhalí, že u ní Brandon bydlí.Společně se vydají do jejího bytu ve chvíli, kdy tam Brandon není, a tak se jim podaří získat zpět ukradené peníze. Když se zoufalý podvodník vrátí a zjistí, že peníze jsou pryč, pochopí, kam se poděly, a unese Tess. Justin, který se do ženy zamiloval, se ji vydá zachránit.