Znuděná středoškolačka Mini Droggsová žije s matkou Dianou a nevlastním otcem Martinem. Herečka Diana je alkoholička, která se netají tím, že si ji pořídila jen proto, aby vyrazila velké peníze z Minina bohatého otce, který však krátce po jejím...

Popis

Znuděná středoškolačka Mini Droggsová žije s matkou Dianou a nevlastním otcem Martinem. Herečka Diana je alkoholička, která se netají tím, že si ji pořídila jen proto, aby vyrazila velké peníze z Minina bohatého otce, který však krátce po jejím narození zemřel. Martin je zámožný obchodník, který se o Mini příliš nestará. Aby dodala životu trochu vzrušení a taky si přivydělala, rozhodne se přijmout práci jako prostitutka.

Jenže jedním z jejích prvních klientů je její nevlastní otec. Po šoku a noci s příchutí zakázaného ovoce mezi nimi vzplane vášnivá pletka, kterou se pochopitelně snaží utajit. Je to však stále obtížnější, a tak se Mimi rozhodne s pomocí Martina Diany zbavit. Dohnat ji k šílenství a odklidit na psychiatrickou kliniku. Jenže plán se zvrtne, když se Diana předávkuje prášky. Mimi s otčímem se rozhodnou naaranžovat její sebevraždu.

Přátelé a známí tomu uvěří, je tu však mladý detektiv Garson. Zaměří se na Mimi a Martina, kteří musí vystupovat jako otec a dcera, což jejich vztahu neprospívá. Navíc je tu poněkud zvídavý soused Mike, který tuší pravdu. A pak dostane Martin fotografie, na nichž je zachycen s Mimi v kompromitující situaci. Rostoucí napětí se projeví na jeho psychickém stavu. Přijde o práci, o Mimi a nakonec brutálně napadne Mikea, kterého považuje za autora fotografií. Je zatčen a obžalován z vraždy. Jenže brzy zjistí všechno je jinak.