2 Broke Girls je sitcom, který vysílá televizní stanice CBS. Hlavními postavami jsou tu Max a Caroline, které společně pracují v malém bistru v Brooklynu. Max, která žije v baráku bez klimatizace nakupující oblečení v secondhandech a na druhé...

Popis

2 Broke Girls je sitcom, který vysílá televizní stanice CBS. Hlavními postavami jsou tu Max a Caroline, které společně pracují v malém bistru v Brooklynu. Max, která žije v baráku bez klimatizace nakupující oblečení v secondhandech a na druhé straně nafintěná Caroline, která pochází z vyšších vrstev a dbá na svůj zevnějšek.

Ze začátku Max přehlíží svojí novou spolupracovnici Caroline a nechce s ní mít nic společného. Caroline se ocitla na ulici poté, co jejího otce zavřeli do vězení a zmrazili jim všechny účty. Když Max zjistí, že Caroline nemá kde spát, že přespává v metru se svým růžovým paralizérem, nabídne jí ze solidarity přespat u ní v bytě.

Dvě nesourodé bytosti se začínají poznávat a začnou se přátelit. Jednoho dne se dohodnou, že si spolu založí vlastní pekárnu na Maxiíniny dortíky, která ale bude stát 250.000 dolarů. Rozhodnou se tedy dávat si každý týden své dýško stranou a na tom vlastně je tak trochu založen tento seriál.