Na oslavě svých třicátých narozenin se Rachel White (Ginnifer Goodwin) začíná trápit pocitem, že jí život zatím nevychází podle jejích představ. Má sice skvělou práci v prestižní právní kanceláři na Manhattanu, to ale Rachel ke štěstí nestačí....

Popis

Na oslavě svých třicátých narozenin se Rachel White (Ginnifer Goodwin) začíná trápit pocitem, že jí život zatím nevychází podle jejích představ. Má sice skvělou práci v prestižní právní kanceláři na Manhattanu, to ale Rachel ke štěstí nestačí. Spokojené flirtování její nejlepší kamarádky, krásné a energické Darcy (Kate Hudson), a jejího okouzlujícího snoubence Dexe (Colin Egglesfield) ještě podtrhne Rachelin pocit osamělosti - večer bude opět odcházet domů sama.

Tentokrát se ale ráno probudí vedle Dexe, svého spolužáka z univerzity… a snoubence Darcy. Rachel ani Dex si nedokážou vysvětlit, jak mohli nechat vše zajít tak daleko, a snaží se na společně strávenou noc zapomenout. Svatba Darcy a Dexe se blíží a Rachel si začíná uvědomovat, že nečekaný románek s Dexem možná nebyla chyba. Stojí nyní před těžkou volbou: dá přednost přátelství s nejlepší kamarádkou, nebo lásce svého života?

Film byl natočen podle úspěšné knihy Emily Giffin, která u nás vyšla pod názvem Něco vypůjčeného.