Film složený z devíti krátkých povídek o smrti.Fred & His GPS Muž zabil svou manželku, ale ona ho neustále pronásleduje jako duch.To Hell With YouMuž podvede svou přítelkyni, které se zjeví ďábel a nabídne jí možnost pomstít se. Dívka se...

Popis

Film složený z devíti krátkých povídek o smrti.

Fred & His GPS
Muž zabil svou manželku, ale ona ho neustále pronásleduje jako duch.

To Hell With You
Muž podvede svou přítelkyni, které se zjeví ďábel a nabídne jí možnost pomstít se. Dívka se domnívá, že jde o vtip, ale ďábel to myslí naprosto vážně.

Boom
Muž si přečte zprávy své přítelkyně a začne si myslet, že ho podvádí. Nachystá pro ni krutou pomstu, ale netuší, že se do ní může chytit i on sám.

Mongo 's Magick Mirror
Mongo je pouliční kouzelník, který vlastní zrcadlo se schopností převést člověka do jiného světa. Tento svět ukazuje to, jaký je člověk opravdu ve svém nitru. Proto by ho neměli zkoušet zlí lidé, ale jeden špatný chlapec se přece jen odváží to zkusit. Na druhé straně zrcadla ho však nečeká nic dobrého.

Bite
Na svět se dostane droga, která uživateli umožní vidět budoucnost. Lidé ale zjistí, že ne vždy je dobré znát vlastní budoucnost...

Shockwave
Svět zasáhla apokalypsa, která ho má celý zničit. Sejde se pětice přátel, ale strhne se mezi nimi krvavý boj o místo v komnatě, která umožňuje přežití apokalypsy.

Cached
Dva muži potkají chlapa, který se zabije rovnou před jejich očima. Leží vedle něj tablet, který jeden z mužů vezme. V tabletu je ale uvězněn krvelačný démon, který muže naučí, že kradení věcí, které patřily mrtvým, se nevyplácí.

The Pizza Guy
Dívka se s kamarády pokusí kontaktovat ducha své mrtvé sestry. Po tomto aktu se zdánlivě nic nestane. U jejích dveří se však zjeví záhadný chlap s pizzou, ačkoli oni si žádnou neobjednali. Je to opravdu jen nevinný donašeč pizzy nebo sám ďábel?

Vampire Dance
Žena pátrá po své kamarádce. Stopy ji zavedou až do baru plného upírů.