Tobiho cesta k létajícím řekám je úžasné filmové dobrodružství, které nadchne celou rodinu. „Checker Tobi“ je jedním z nejznámějších německých YouTuberů pro děti, zaměřující se na vzdělávání dětí od 3 do 13 let. Za své show získal nespočet cen a...

Popis

Tobiho cesta k létajícím řekám je úžasné filmové dobrodružství, které nadchne celou rodinu. „Checker Tobi“ je jedním z nejznámějších německých YouTuberů pro děti, zaměřující se na vzdělávání dětí od 3 do 13 let. Za své show získal nespočet cen a jeho kanál má přes 650 000 odběratelů.

Jednoho dne obdrží Tobi záhadnou skříňku. Ta je ale zamčená a jediný člověk, který k ní má klíč, je jeho kamarádka z dětství Marina. Pátrání po Marině začíná Tobiho dobrodružnou cestu, jež ho zavede do Vietnamu, do největší jeskyně na světě, na plavbu po Čínském moři, za nomády v mongolských stepích nebo na návštěvu k původním obyvatelům amazonských pralesů v Brazílii.

Tobiho a Marinin hon za pokladem zábavným způsobem seznamuje děti s ekologickými problémy naší planety a s pomocí vědy se snaží nacházet způsoby, jak našemu domovu pomoct.