Tikot
Typ:
film
Žánr:
komedie, romantický
Délka:
95 min
Země:
USA, 1993
Za devadesát minut se dá stihnout ledacos, ale to, co chce York Daley zvládnout do odletu svého letadla, je skutečně velká porce. Opravdové peklo provázené zrychleným tikotem se rozpoutá v bláznivé komedii režiséra Rockyho Langa. Zaměstnanec...

Popis

Za devadesát minut se dá stihnout ledacos, ale to, co chce York Daley zvládnout do odletu svého letadla, je skutečně velká porce. Opravdové peklo provázené zrychleným tikotem se rozpoutá v bláznivé komedii režiséra Rockyho Langa.

Zaměstnanec letecké společnosti Grandview Airlines York Daley je člověk, který se striktně řídí plány, a proto nemá času nazbyt. A právě teď má navíc dost napilno - už za hodinu a půl totiž letí letadlo, které by ho mělo společně s jeho vdanou dívkou dopravit přímo k novému životu v Riu de Janeiru. Všechno ale jako by se proti němu spiklo. V jeho sprše se z neznámých důvodů cachtají cizí lesbičky, okolo krouží tajemný pan Cole, kdosi pase po jeho kufříku, sem tam se na dostřel mihnou nějací ti zabijáci, jeho manželka bloudí kdovíkde a milenka dělá psí kusy, jen aby nějak uchlácholila svého právem žárlivého manžela. Z něčeho takového by se rozbušilo srdce asi každému. A pak zde máme ještě soutěž jedné komerční radiostanice, ze které by si York Daley moc rád odnesl jackpot v podobě jednoho sta tisíc dolarů. Opravdové peklo provázené zrychleným tikotem se rozpoutá v bláznivé komedii režiséra Rockyho Langa.