Homerova dobrá víla
Typ:
epizoda
Žánr:
komedie, animovaný
Délka:
23 min
Země:
USA, 1990
Homerova dobrá víla je druhý díl druhé řady amerického animovaného seriálu Simpsonovi, který byl poprvé uveden 18. října 1990. Napsal jej Jon Vitti a režíroval Rich Moore. DějHomer se dozví o přípravku na růst vlasů. Ten však stojí 1000 dolarů a...

Popis

Homerova dobrá víla je druhý díl druhé řady amerického animovaného seriálu Simpsonovi, který byl poprvé uveden 18. října 1990. Napsal jej Jon Vitti a režíroval Rich Moore.
Děj
Homer se dozví o přípravku na růst vlasů. Ten však stojí 1000 dolarů a to si nemůže dovolit. Objedná si proto přípravek přes Springfieldskou jadernou elektrárnu a podaří se mu tento obchod skrýt v nákladech. Během krátké doby jeho vlasy opravdu dorostou. Rázem se stává přitažlivější pro Marge a pan Burns si jej díky novým vlasů oblíbí a povýší ho. Homer si najme oddaného asistenta Karla, který mu ve všem pomáhá v nové funkci. Smithers ale na Homera žárlí a také přijde na to, že si přípravek na vlasy objednal přes elektrárnu. Asistent Karl vezme vše na sebe a je propuštěn. Homer bez asistenta jen těžko dokáže plnit úkoly své funkce a navíc mu Bart rozbije lahvičku s přípravkem na vlasy. Zakrátko Homerovi opět vypadají vlasy a pan Burns jej dá na jeho stará místo v elektrárně.