Narrows je příběh mladého muže, který stojí před nejdůležitější životní křižovatkou. Mike Manadoro (Kevin Zegers), 19 letý z Brooklynu, udělá téměř cokoliv, aby se zbavil sousedů ze svého okolí a mohl studovat fotografování na Manhattanské...

Popis

Narrows je příběh mladého muže, který stojí před nejdůležitější životní křižovatkou. Mike Manadoro (Kevin Zegers), 19 letý z Brooklynu, udělá téměř cokoliv, aby se zbavil sousedů ze svého okolí a mohl studovat fotografování na Manhattanské univerzitě.

Problém je, že Mikovo otec Vinny (Vincent D'Onofrio), sanitární pracovník v důchodu, nemá finanční prostředky na podporu svého syna ve snu. Takže když místní mafiánský boss Tony (Titus Welliver) nabízí Mikovi vysokou platební práci, on to vezme. Mike vstupuje do kolejí zločinu ve stejné době když začíná dodávat tajemné balíčky pro Tonyho.

Zapletl se s novým přátelstvím, starou věrností, novou romancí (Sophia Bush) a do světem rychlého zločinu. Mikova volba začíná vést v nebezpečné a potenciálně fatální následky pro sebe, a všechny kolem něj.