Marc Pease býval na střední škole obdivovanou hudební hvězdou, ale dnes je mu šestadvacet a jeho sen prorazit se dosud nenaplnil. Setkání s bývalým učitelem, který připravuje se studenty muzikál, mu však otevře oči. V hlavních rolích Jason...

Popis

Marc Pease býval na střední škole obdivovanou hudební hvězdou, ale dnes je mu šestadvacet a jeho sen prorazit se dosud nenaplnil. Setkání s bývalým učitelem, který připravuje se studenty muzikál, mu však otevře oči. V hlavních rolích Jason Schwartzman a Ben Stiller.

Ještě deset let poté, co končil střední školu, kde býval obdivovanou hudební hvězdou, žije Marc Pease (Jason Schwartzman) stále v minulosti a sní o tom, že se svou kapelou Meridian 8 konečně natočí nahrávku, která je proslaví. Při návštěvě školy zjistí, že jeho dávná studentská láska (Anna Kendricková) chodí s jeho bývalým učitelem (Ben Stiller), který se studenty připravuje nastudování muzikálu Čaroděj. Americká komedie v režii Todda Louisa sleduje hektické události, které celou akci provázejí, a díky nimž Marc pochopí, že v životě nejsou nejdůležitější světla Broadwaye.