V zajetí kanibalů
Typ:
film
Žánr:
komedie, dobrodružný, akční
Délka:
88 min
Rok:
1988
Tennessee Buck je dobrodruh se sklonem k pití. Když vezme bohatý pár na safari, musí začít jednat: jeho zámožná klientka se totiž dostala do zajetí kanibalů. Režisérem i hlavním protagonistou této akční komedie, natočené na Srí Lance, je David...

Popis

Tennessee Buck je dobrodruh se sklonem k pití. Když vezme bohatý pár na safari, musí začít jednat: jeho zámožná klientka se totiž dostala do zajetí kanibalů.

Režisérem i hlavním protagonistou této akční komedie, natočené na Srí Lance, je David Keith. Snímek nese stopy dobrodružných filmů jako Indiana Jones či Doly krále Šalamouna a Keith v něm ztvárnil dobrodruha a nájemného lovce jménem Buck Malone, který se nechá najmout jako průvodce, aby v divočině doprovázel bohatý americký pár. Manželé s blond vlasy a příslovečnými jmény Ken a Barbara si na Borneo vyrazili na líbánky. Buck však brzy zjišťuje, že na této expedici nepůjde jen o lov. Do své klientky (bývalá modelka z Playboye Kathy Shower) se zamiluje a její manžel (Brant van Hoffman), který je po celou dobu ve svém živlu, si toho ani nevšimne. Během výpravy se ovšem naše trojice dostává na území kanibalů (se sexuálními choutkami), kteří ženu zajmou a Buck musí začít jednat. Začíná akce, při níž si na své jistě přijdou všichni milovníci dobrodružných komedií.