Rodina Emmy se stěhuje do nového domu. Dívka cítí velkou nechuť k tomuto místu. Její strach nechápou ostatní členové rodiny - postižený bratr. matka nežijící v realitě a výbušný otec. A dívka se tak pomalu uzamyká do sebe. Jednoho dne, kdy byla...

Popis

Rodina Emmy se stěhuje do nového domu. Dívka cítí velkou nechuť k tomuto místu. Její strach nechápou ostatní členové rodiny - postižený bratr. matka nežijící v realitě a výbušný otec. A dívka se tak pomalu uzamyká do sebe. Jednoho dne, kdy byla sama na půdě nenáviděného domu , je brutálně napadena někým, kdo vypadá úplně stejně jako ona. Strachem posedlá Emma zjišťuje, že ji pronásleduje její dvojče a nedovolí ji, aby opustila dům.

Dívka upadá do paranoe a začíná podezřívat své rodiče o praktikování satanských praktik Wicca, které dovolují navrátit mrtvé mezi živé. Jediná osoba, které může věřit, je mladý policajt, který ji pomáhá zjistit pravdu. A část pravdy opravdu vyjde najevo - Emma měla sestru, která umřela hned po jejím narození . Jestli rodiče opravdu uzavřeli pakt se zlem, aby mohli získat ztracenou dcerušku, tak dívka Emma už nemusí dům opustit živá!