Temné ulice
Typ:
film
Žánr:
thriller, drama, muzikál
Délka:
83 min
Země:
USA, 2008
Americký muzikálový thriller, pojatý jako horečnatý sen ve stylu film noir, se odehrává ve 30. letech a vypráví o vzestupu a pádu Chaze Davenporta (Gabriel Mann), neodolatelného leč naivního majitele nejžádanějšího nočního klubu ve městě....

Popis

Americký muzikálový thriller, pojatý jako horečnatý sen ve stylu film noir, se odehrává ve 30. letech a vypráví o vzestupu a pádu Chaze Davenporta (Gabriel Mann), neodolatelného leč naivního majitele nejžádanějšího nočního klubu ve městě.

Americký muzikálový thriller, pojatý jako horečnatý sen ve stylu film noir, se odehrává ve 30. letech minulého století a vypráví o Chazu Davenportovi (Gabriel Mann), neodolatelném leč naivním majiteli nejžádanějšího nočního klub ve městě. Muži, který žije obklopen bluesovou muzikou a má dvě oslnivé milenky, zpěvačky a tanečnice Crystal a Madelaine (Bijou Phillips a Izabella Miko), všichni závidí. Jenže rozkošnický život se Chazovi začne vymykat z rukou. Až po uši se topí v dluzích, jeho snový svět se hroutí a zasáhne ho i nečekaná a podivná sebevražda jeho otce. Stále víc se zaplétá do sítě lží a zrady a vlastně už neví, komu může věřit a koho se má bát.

Ve filmu zazní dvanáct původních písní od Jamese Comptona a Tima Browna, které nazpívali nejlepší současní bluesoví zpěváci jako Dr. John, Etta James, Natalie Cole, Aaron Neville, Solomon Burke či Richie Sambora, choreografem tanečních čísel je Keith Young. Vítejte ve světě blues.