Píše se rok 2050, když Zemi náhle obklopí lodě vesmírných obyvatel, kteří směřují svou cestu skrz zemskou atmosféru, až přistanou na území Spojených států. Návštěvníci jsou přátelští, ale přináší alarmující zprávy. Skupina zlých avšak poměrně...

Popis

Píše se rok 2050, když Zemi náhle obklopí lodě vesmírných obyvatel, kteří směřují svou cestu skrz zemskou atmosféru, až přistanou na území Spojených států. Návštěvníci jsou přátelští, ale přináší alarmující zprávy. Skupina zlých avšak poměrně neschopných vetřelců, se chystá napadnout a zničit Zemi a všechny planety v jejím okolí.

Všechny státy na Zemi uspořádají pohotovostní zasedání, aby našli někoho, kdo je zachrání před myšlenkou totálního zničení planety. Jejich plán zní: okamžitě sestavit tým elitních bojovníků, kteří se postaví vesmírným nepřátelům. Plán zní dobře, ale horší už to je s jeho uskutečněním.

Proto zasedání přistoupí k dalšímu skvělému kroku založit speciální školu, která bude trénovat Vesmírné průzkumníky, aby strážili galaxii a vyslídili případné nebezpečí. Jen málokdo z nich však tuší, že studenti na této Vesmírné vysoké jsou více než elita, skupina ztracených existencí.

Mezi hlavní postavy patří 16letý Josh ,syn ředitele .To, že je syn ředitele na něm nezmění, nejradši totiž porušuje řád školy a jezdí na motorkách. Pak je tu Yoko 15letá holka, která ráda, ale strašně zpívá a zbývá nám tu malý Brett, který je nejchytřejší ze školy. V seriálu se setkáte i s jinými postavy.