Taky dorazil Jones
Typ:
film
Žánr:
komedie, romantický, western
Délka:
90 min
Země:
USA, 1945
Do městečka Payneville přijíždí zpívající kovboj Melody Jones spolu se svým parťákem Georgem Furym. Melody si okamžitě získá respekt u kovbojů i místních obyvatel a obyčejný honák dobytka nechápe, proč se k němu všichni tak uctivě chovají....

Popis

Do městečka Payneville přijíždí zpívající kovboj Melody Jones spolu se svým parťákem Georgem Furym. Melody si okamžitě získá respekt u kovbojů i místních obyvatel a obyčejný honák dobytka nechápe, proč se k němu všichni tak uctivě chovají. Vysvětlí mu to krásná Cherry De Longpre, milenka obávaného lupiče Monte Jarrada. Melody má na svém sedle iniciály MJ, a proto si ho lidé spletou s Montem Jarradem, který se tu už pět let neobjevil, navíc není nikdo, kdo by ho dobře znal. Cherry radí Melodymu aby z městečka odjel, jenže on se do ní zamiluje a nehodlá ji opustit.

Nasazuje masku tvrďáka a všechny dál nechává v tom, že je Monte, na jehož hlavu byla vypsána odměna 1000 dolarů. Teď po něm jde šerif, navíc se objeví Monteho komplic, který po Melodym požaduje podíl ze 42 000 dolarů, které se svým šéfem sebrali z dostavníku. A aby toho nebylo málo, vrací se žárlivý Monte a Melody ho vyzývá na souboj, přestože neumí střílet.