Wendy, Billie a Ann studují na privátní škole, ale úzce se přátelí se svými spolužáky ze základky Jonahem, Pricem a Robertem. Je to spolek, kde vládnou zvláštní vztahy. Mění si vzájemně sexuální partnery a jejich věrnost patří partě, nikoliv...

Popis

Wendy, Billie a Ann studují na privátní škole, ale úzce se přátelí se svými spolužáky ze základky Jonahem, Pricem a Robertem. Je to spolek, kde vládnou zvláštní vztahy. Mění si vzájemně sexuální partnery a jejich věrnost patří partě, nikoliv jednotlivcům. Nechtějí jen přežít střední školu, ale chtějí překročit její malichernosti. Zvlášť Wendy a Billie spojuje hluboké přátelství. Jenže pak se ve škole objeví nový spolužák Sean, který se přistěhoval z Chicaga, a vztah mezi ním a Wendy začne přerůstat v romantické city.

A to je velký problém, protože Wendy tím porušila nepsaná pravidla. Dívka se rozhoduje, zda kvůli Seanovi partu opustí, ale Billie začne vyhrožovat, že zničí její pověst. A na ukázku, jak by to mohlo vypadat, si podá někdejší členku party Ryan, která z ní loni odešla spolu se svým přítelem Aaronem. Sean, který je svědkem této brutální scény a dozví se podrobnosti o sexuálních praktikách, dá milované Wendy ultimátum. Buď partu opustí a začne žít jako normální holka, nebo se rozejdou oni dva… V režii Beth Schacterové hrají Amber Tamblynová, Ashton Holmes, Kelli Garnerová, Stephen Colletti, Daryl Sabara.