Čtrnáctiletá Ellie Christianson vášnivě miluje svého otce Bena a stejnou vášní nenávidí svou matku Karen. Ta nejenže je otci nevěrná se sukničkářem ze sousedství Lawsonem Smithem, ale navíc rodinu neustále trápí svými náladovými vrtochy a...

Popis

Čtrnáctiletá Ellie Christianson vášnivě miluje svého otce Bena a stejnou vášní nenávidí svou matku Karen. Ta nejenže je otci nevěrná se sukničkářem ze sousedství Lawsonem Smithem, ale navíc rodinu neustále trápí svými náladovými vrtochy a vztekem, který se nejčastěji snáší na hlavu hospodyně Leny Andersonové. Vše vyvrcholí scénou, při které Karen Lenu vyhodí, přestože žena jako ilegální přistěhovalec práci nutně potřebuje. Nedlouho poté někdo v masce z řecké tragédie brutálně utluče Karen k smrti. Detektiv Boland, který má případ na starosti zpočátku podezřívá Bena, ale důkazy svědčí spíše pro zpackané vloupání. Zbytek rodiny se zdá být brzy v pořádku a Ben dokonce uvažuje, že znovu přijme Lenu.

Ellie má pocit, že všechny její sny o tom, že bude mít otce jen pro sebe, se konečně naplnily. Jenže brzy je jasné, že něco není v pořádku. Dívka se začne oblékat do šatů po matce a chovat se jako karikatura manželky, včetně snahy stát se milenkou svého otce. O to prudčeji však roste její mrzutost, když Ben začíná trávit stále více času mimo domov. Zpočátku si ani Ellie, ani její mladší sestra Inger neuvědomují, že Ben koketuje s Lenou a schází se s ní. Situace se však změní, když Lena začne na Bena naléhat, aby jí poskytl umožnil získat Zelenou kartu. Zatímco Inger ženu přijme jako potenciální nevlastní matku, Ellie zuří. Její plány hodlá narušit další vetřelec. Zdá se, že se schyluje k dalšímu násilí, které bude muset detektiv Boland vyšetřit.