Stitch! Film
Typ:
film
Žánr:
komedie, rodinný, animovaný
Délka:
60 min
Motto:
Stitch byl experiment 626... poznejte taky 625!
Rok:
2003
Všichni víme, že Sntitch byl "Experiment 626" - ale přemýšleli jste někdy o 625? Teď se vše dozvíte!Film Sleduje veselé a upřímné skotačení roztomilého malého mimozemšťana, který přistál na Zemi a zasáhl do života Lilo a její rozsáhlé rodiny....

Popis

Všichni víme, že Sntitch byl "Experiment 626" - ale přemýšleli jste někdy o 625? Teď se vše dozvíte!Film Sleduje veselé a upřímné skotačení roztomilého malého mimozemšťana, který přistál na Zemi a zasáhl do života Lilo a její rozsáhlé rodiny. Nyní do této rodiny patří i Stitch, Pleakley a Jumba.

Co však Lilo a Stitch nevědí - že Jumba propašoval svých prvních 625 mimozemských Experimentů na Zemi... a nyní zlý kapitán Gantu chce ony ostatní mimozemšťany zpět. Je na Lilo a Stitchovi, aby zachránili svou mimozemskou rodinu a Experimenty!

Připravte se na setkání s 625 neskutečnými novými "bratranci" včetně Experimentu 221, který působí elektrické vlny zasahující celý ostrov, a Experimentu 625..., který je o něco línější než Stitch, ale dělá skvělé sendviče! a ostrově plném mimozemšťanů lze zažít spoustu věcí!

Film znovu dokazuje, že když jde o rodinu, přátele a radost... nikdo nezůstane stranou!