Stalo se zítra
Typ:
film
Žánr:
komedie, fantasy
Délka:
85 min
Země:
USA, 1944
Komediální satira z roku 1944 „Stalo se zítra“ je příběhem ambiciózního novinového reportéra. Jeho touha být úspěšný se stále stupňuje a on má velký sen – vědět veškeré dění, co se stane, s předstihem a být ten první, kdo bude o všem informovat....

Popis

Komediální satira z roku 1944 „Stalo se zítra“ je příběhem ambiciózního novinového reportéra. Jeho touha být úspěšný se stále stupňuje a on má velký sen – vědět veškeré dění, co se stane, s předstihem a být ten první, kdo bude o všem informovat. Skutečně se mu dostane zvláštního daru. Larry, jak se náš reportér jmenuje, začne mít opravdu schopnost vidění do budoucnosti. Společně se svou krásnou přítelkyní Sylvií si mohou opravdu užívat život.

Předpovědět vítězství v koňských závodech není problém, výhra je zaručena a bezstarostnému žití, jak se zdá, nestojí nic v cestě. Ale má tato nadpřirozená schopnost skutečně jen samá pozitiva? Co když toto umění vidět do budoucnosti může ukázat i moment, který rozhodně nikdo z nás znát předem nechce…vlastní smrt?