Spi, děťátko, spi
Typ:
film
Žánr:
thriller, kriminální, tv film
Délka:
95 min
Země:
USA, 1995
Tento thriller sleduje ženu, jež trpí poruchou pozornosti (ADD). Její dítě zmizelo. Nakonec zjistí, že její manžel měl v plánu získat dcerku pro svou druhou manželku, která nemůže mít děti.Když Sylvie Pearson potkala Petera Westona, měla pocit,...

Popis

Tento thriller sleduje ženu, jež trpí poruchou pozornosti (ADD). Její dítě zmizelo. Nakonec zjistí, že její manžel měl v plánu získat dcerku pro svou druhou manželku, která nemůže mít děti.

Když Sylvie Pearson potkala Petera Westona, měla pocit, že se všechny její sny staly skutečností. Peter je laskavý a milující a Sylvie se k němu poměrně rychle nastěhuje a brzy na to otěhotní. Sylvie se však narodila se vzácnou duševní poruchou a její matka se jí snaží přesvědčit, že těhotenství a mateřství není pro ni dobré. Sylvie však odmítne matčiny rady i rady lékařů a porodí dceru Cally. Peter je téměř neustále na obchodních cestách, a tak Sylvie a Cally tráví veškerý čas jen samy dvě. Sylvie svou dceru zbožňuje a ty dvě jsou, zdá se, nerozdělitelné. A pak se jedné noci její snový život promění v noční můru. Na chviličku nechá dcerku samotnou a když se vrátí, postýlka je prázdná. Za několik dnů zmizí i Peter, ovšem hlavní podezřelou v Callyině zmizení se díky své diagnóze stává Sylvie. Sama, sužovaná strachem o své dítě, s policií v patách na každém kroku, se snaží najít svou rodinu. Nakonec najde Cally, ovšem spolu s ní objeví dobře upředenou síť podvodů a lží, které obrátí její život vzhůru nohama.