Na počátku byla velká romantická láska, taková, že mladičkou Sáru zavedla z rodného Německa až do Ameriky. Ona byla studentkou hudby a on americký turista. V nové vlasti si zanedlouho vybudovala krásný domov se dvěmi malými dětmi a...

Popis

Na počátku byla velká romantická láska, taková, že mladičkou Sáru zavedla z rodného Německa až do Ameriky. Ona byla studentkou hudby a on americký turista. V nové vlasti si zanedlouho vybudovala krásný domov se dvěmi malými dětmi a zaneprázdněným, ale většinou pozorným a milujícím manželem. Vše bylo natolik v pořádku, že poněkud zapomněla na důležitou věc - vyřídit si změnu občanství. To by samozřejmě nevadilo, až na pár právnických situací, jakými je například rozvod a následné opatrování dětí. Sára je však až doposud šťastnou ženou.

V hlavní roli rodinného dramatu uvidíme populární německou herečku Martinu Gedeckovou, její německou přítelkyni si zahrála rovněž známá Marianne Sägebrechtová. Podstatnou roli zde sehrál i sympatický americký herec John Corbett, kterého znají příznivci seriálu Sex ve městě jako odmítnutého Aidana, ztvárnil i roli amerického ženicha v úspěšné komedii Moje tlustá řecká svatba.