Na pozadí barvitých scenérií San Francisca se odvíjí děsivý příběh mladé sochařky Sarah (Katie Wright). Vášeň pro umění ji přivádí z poklidného a nábožensky založeného domova v Anglii do uvolněného prostředí kalifornského velkoměsta. Sarah se tak...

Popis

Na pozadí barvitých scenérií San Francisca se odvíjí děsivý příběh mladé sochařky Sarah (Katie Wright). Vášeň pro umění ji přivádí z poklidného a nábožensky založeného domova v Anglii do uvolněného prostředí kalifornského velkoměsta. Sarah se tak poprvé v životě musí spolehnout jen sama na sebe, cítí se zranitelná a osamělá. Navíc má velmi zvláštního souseda: hned vedle ní bydlí šílený zneuznaný herec Dobie (Jeff Fahey). Psychický stav tohoto mistra převleku se prudce zhoršuje a vede jej ke spáchání série zločinů.

Světy Dobieho a Sarah se nenápadně proplétají. Zprvu se zdá, že jde o pouhé náhody. Pak ale Sarah začne vytvářet podivné démonické sochy. Tehdy se ukáže, že je s Dobiem ve skutečnosti duševně spojena. Klid Sarah ztratí docela, když zjistí, že socha, která vznikla během jedné bezesné noci, má podobu zavražděné dívky. To nejhorší na ni ale teprve čeká: přenáší se do ní zlo a Sarah nakonec musí učinit pod mostem Golden Gate nejtěžší rozhodnutí svého života.