Smrtící stroj
Typ:
film
Žánr:
thriller, akční, sci-fi, horor
Délka:
99 min
Země:
Anglie, 1995
V přísném utajení vyvíjí podezřelá zbrojní firma novou zbraň - mechanického vojáka. Tajemství projektu střeží ocelové vraždící monstrum!V zapadlém motelu neznámý ozbrojenec vraždí vše živé - když se skloní nad poslední žijící, najednou se začne...

Popis

V přísném utajení vyvíjí podezřelá zbrojní firma novou zbraň - mechanického vojáka. Tajemství projektu střeží ocelové vraždící monstrum!
V zapadlém motelu neznámý ozbrojenec vraždí vše živé - když se skloní nad poslední žijící, najednou se začne zmítat v křečích a padá. Vzápětí se objeví šerif - dobře ví, o co tu jde. Je to už několikátý případ vraždícího kyborga společnosti CHAANK. Dívka, která útok jediná přežila, vše prozradí médiím a vypukne skandál. Do čela společnosti je jmenována mladá bioložka Hayden Caleová, brzy však zjistí, že ani ona nemá šanci zastavit tyto nebezpečné "pokusy". V podzemních laboratořích totiž dál vládne šílený profesor Jack Dante, který je autorem kyborgů a dál vyvíjí prototypy nezničitelných bojovníků. Do továrny pak vnikne skupina ekologů, se kterými se Hayden spojí. Podaří se jí dokonce proniknout do počítačového systému a odhalit profesorovy hrůzné pokusy. Dante zjistí, kdo se mu do programu "naboural" a tak začíná boj o život. Dante vysílá své smrtící kyborgy, aby skupinu zlikvidovali.