Smrtící čas
Typ:
film
Žánr:
thriller, akční, kriminální
Délka:
88 min
Země:
Anglie, 1998
Policista Robert Bryant najde svého kolegu Douglase mrtvého, přibitého na domovních dveřích. Rozhodne se jeho smrt pomstít a najme si zabijáka ženu z Itálie, která má zastřelit vraha, Rayleigha. Bryant saoučasně dává úkol Charliemu, kterému kdysi...

Popis

Policista Robert Bryant najde svého kolegu Douglase mrtvého, přibitého na domovních dveřích. Rozhodne se jeho smrt pomstít a najme si zabijáka ženu z Itálie, která má zastřelit vraha, Rayleigha. Bryant saoučasně dává úkol Charliemu, kterému kdysi zachránil život: až Italka Rayleigha zastřelí, musí sama zemřít. Charlie Italku od jejího příletu do země sleduje se svými komplici.

Italka jde do akce, v Rayleighově domě všechny postřílí, ale on mezi nimi není. V hotelovém pokoji už na ni čeká Charlieho muž, ale ona zastřelí i jeho. Policie vyšetřuje přestřelku v Rayleighově domě a Bryant je vzteky bez sebe, když zjistí, že Rayleigh unikl. Telefonuje Charliemu, aby Italku ještě nezabíjel, jenže jeho telefon má u sebe jeden z jeho mužů, také už mrtvý. Rayleigh mezitím se svými muži zabijí Anthonyho a seberou mu aktovku s penězi. Pak se vlakem vrací zpátky. Netuší, že Italka zná čas jeho příjezdu.